Booking / Flor & Fjære / tlf. 51 11 00 00 / booking@florogfjare.no / Besøk oss på Facebook:

Meny 2017

MENY 2017

Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe – med fersk hjemmelaget brød

Filipinsk kylling Adobo – med basmati ris, okra, kikerter og tropisk frukt

Lammebog fra Hidlefjord Gård – i saus av rød karri og kokos krem, servert med ricotta & spinat

Ørret Carpaccio – finskåret ørret marinert i olivenolje, hvitvin, kapers og sjalottløk servert på en seng av ruccula salat

Ovnsbakt malle – med sitron, parmesan, majones, stekte cherry tomater og basilikum

Caponata – siciliansk aubergine gryte med hjemmelaget spaghetti – V

Dagens fisk

Vår buffé meny servers med almandine poteter, ovnsstekte grønnsaker, grønn salatblanding og hjemmelagde dressinger

Dagens dessert