_AVE8935
GLEDE I TRE GENERASJONER GLEDE I TREGENERASJONER

Vi elsker å få gjester inn i hagen vår, og vårt mål er å glede alle som kommer på besøk til oss

Om oss

Flor&Fjære

Der regnbuen traff jorda

Vi elsker å få gjester inn i hagen vår, og vårt mål er å glede alle som kommer på besøk til oss. Familien arbeider hele året med ett tydelig mål; å lage den beste hagen – ever!

Et besøk på Flor & Fjære er et besøk inn i familiens hage. Opparbeidet med lidenskap over tre generasjoner har hagen vår vokst fra en forblåst hussmannsplass til en fargerik oase – og her elsker vi å ta imot gjester!

Bestill ditt besøk
cropped_DSC04185
_AVE7709
_AVE7327
_AVE7234

FRA FORBLÅST NES TIL EKSOTISK HAGE

Familie­historien

Det hele startet i 1965. Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på nordspissen av Sør-Hidle, hvor de bygde en familiehytte.

I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området. Etterhvert ble hagen større og større. Flor & Fjære tok form og folk strømmet til. Etter en stund ble det behov for bevertning, og i 1995 åpnet sønnen Olav og kona hans Siri restauranten.

Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord og hans kone Hanne Kvernberg Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

HidleScan4_0002

Starten

Familiehytta ble bygget i 1965

story_video_cover

1. generasjon

Else Marie og Åsmund Bryn

_AVE8808

2. generasjon

Olav og Siri Bryn

HanneEndre_MichaelaKloudaPhotography-176

3. generasjon

Endre og Hanne Hidlefjord

crop_DSC04316

God mat og vin

Kjøkken­­­teamet

Kjøkkensjef André Mulder er lite hageinteressert, men lidenskapelig opptatt av god mat og vin. Etter 23 somre på øya regnes han som en del av familien. Vinteren tilbringer han med sin familie i Thailand, og hvert år har han med seg et kjøkkenteam fra Shang Rai.

 

Maten vi serverer →
_AVE8846