crop_AVE9351
UREIST OG LOKAL MAT UREIST OGLOKAL MAT

Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.

Se mer

FINAL_VIGNETTE_CHEF_110322_FLAT

Vår mat

For alle sansene

Kjøkkensjef André Mulder fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!

Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.

Booking
GODE SMAKER

Meny

På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:

Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe

Fersk og kremet med 4 typer fisk, grønnsaker brunoise, krem av soltørkede tomater og grønnolje laget på urter fra drivhuset vårt

Allergener: melk, løk

Hovedrett*
Stekt Sterling kveitefilet fra Ryfylke

Servert med poteter, dagens grønnsaker og en frisk urteblanding fra kjøkkenhagen vår

Allergener: Melk, løk

Dessert
Rabarbra og plomme med lokal melke-is fra Jersey Meieriet

Kaffe eller te

Allergener: egg, melk, gluten

 

*Vegetar/vegansk/kjøttalternativ
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Barnemeny

Til våre unge gjester under 13 år tilbyr vi valget mellom årets meny (se over) eller egen barnemeny:

Forrett
Ovnsstekt kyllingbryst i tortilla lefse med ost og saus av lokale tomater

Hovedrett
Kalkunpølser eller karbonade med spagetti, stekte lokale grønnsaker og frisk salat

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Vegetar/vegansk meny

Forrett
Vegansk kremet suppe med kokosmelk, Meiji sopp, frisk mais, krem av soltørkede tomater og spinat

Hovedrett
Hjemmelaget gnocchi med plantebasert Bolognese og revet ost

Serveres med en smaksrik mix av stekte linser, nøtter, bønner og frisk salat

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Flor&Fjaere_Aug22_499