
Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.
Se mer

Vår mat
For alle sansene
Kjøkkensjef André Mulder fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!
Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.
Meny
På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:
Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe – fornyet!
Hovedrett*
Ovnsbakt Sterling® kveitefilet fra Ryfylke
Servert med poteter, dagens grønnsaker og en fargerik sommersalat.
Dessert
Dagens dessert med kaffe eller te
*Vegetar/vegansk
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)
Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Vi er stolte av å ha inngått samarbeid med Sterling® White Halibut
Sterling® White Halibut er et lokalt kveiteoppdrettselskap med sjøanlegg i Ryfylke som er kjent for å levere førsteklasses Sterling® kveite.
Sterling® Kveite er verdsatt av utallige restauranter og restaurantgjester i inn og utland og har i tillegg vunnet flere priser f.eks. «Årets Sjømat Naturell» under Det Norske Måltid 2018.