Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.
Se mer
Vår mat
For alle sansene
Kjøkkensjef André Mulder fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!
Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.
Meny
På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:
Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe – fornyet!
Fersk og kremet med 4 typer fisk, grønnsaker brunoise, krem av soltørkede tomater og grønnolje laget på urter fra drivhuset vårt
Allergener: melk, løk
Hovedrett*
Stekt Sterling kveitefilet fra Ryfylke
Servert med poteter, dagens grønnsaker og en frisk urteblanding fra kjøkkenhagen vår
Allergener: Melk, løk
Dessert
Rabarbrapai med lokal melke-is fra Jersey Meieriet
Kaffe eller te
Allergener: egg, melk, gluten
*Vegetar/vegansk/kjøttalternativ
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)
Merk: Endringer i menyen kan forekomme
Barnemeny
Til våre unge gjester under 13 år tilbyr vi valget mellom årets meny (se over) eller egen barnemeny:
Forrett
Ovnsstekt kyllingbryst i tortilla lefse med ost og saus av lokale tomater
Hovedrett
Kalkunpølser eller karbonade med spagetti, stekte lokale grønnsaker og frisk salat
Merk: Endringer i menyen kan forekomme
Vegetar/vegansk meny
Forrett
Vegansk kremet suppe med kokosmelk, Meiji sopp, frisk mais, krem av soltørkede tomater og spinat
Hovedrett
Hjemmelaget gnocchi med plantebasert Bolognese og revet ost
Serveres med en smaksrik mix av stekte linser, nøtter, bønner og frisk salat
Merk: Endringer i menyen kan forekomme