Flor&Fjaere_Aug22_414_edit3
JUNGELRESTAURANT JUNGEL-RESTAURANT

Vi elsker å få gjester inn i hagen vår, og vårt mål er å glede alle som kommer på besøk til oss.

I jungelrestauranten har vi oppfylt vårt største ønske om å servere alle gjestene våre i hagen.

Vår mest sosiale hage

En jungel av gjestfrihet

Ute og inne. Samtidig.

Hagen fortsetter inn i jungelen. En temperert opplevelse av sydligere strøk. Lyden av rennende vann, smilende Flor & Fjære servitører og et over 1500-år gammelt oliventre tar i mot deg før du blir henvist til et eget bord på en av terrassene i Jungelen. En smak av Ryfylke venter før en treretters middag med lokale råvarer, egenproduserte urter, grønnsaker og blomster fra drivhuset. Man kan se inn til produksjonen hvor vi produserer alle blomstene og det du får på tallerkenen. Om man går opp trappen bak fossen og opp på mesaninen kan man se utover jungelen på vår egen “mini-preikestol”. La sansene bli overveldet. En fest av inntrykk! Welcome to the Jungle!

Bestill ditt besøk
Flor&Fjaere_Aug22_048
Flor&Fjaere_Aug22_394
Flor&Fjaere_Aug22_409
Flor&Fjaere_Aug22_365
Flor&Fjaere_Aug22_422

Flor&Fjaere_Aug22_417

Et nødvendig gode

Det å drifte universets beste hage i et kaldt land som Norge krever et drivhus for produksjon av blomster og innendørs lagerplass om vinteren for eksotiske planter.  Et nødvendighetens gode vil vi kalle det. Et drivhus for kreativitet, prøving og feiling. Samtidig som det i sesongen ville stått tomt. Det er dette vi nå kan dele med alle våre gjester.

Se årets meny →
Flor&Fjaere_Aug22_499