Flor&Fjaere_Aug22_377
UREIST OG LOKAL MAT UREIST OGLOKAL MAT

Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.

Se mer

FINAL_VIGNETTE_CHEF_110322_FLAT

Vår mat

For alle sansene

Kjøkkensjef André Mulder fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!

Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.

Booking
GODE SMAKER

Meny

På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:

Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe

Fersk og kremet med 4 typer fisk, grønnsaker brunoise, krem av soltørkede tomater og grønnolje laget på urter fra drivhuset vårt

Allergener: melk, løk

Hovedrett*
Stekt Sterling kveitefilet fra Ryfylke

Servert med poteter, dagens grønnsaker og en frisk urteblanding fra kjøkkenhagen vår

Allergener: Melk, løk

Dessert
Lokal melke-is fra Jersey Meieriet med rabarbra og sesongens bær

Kaffe eller te

Allergener: egg, melk, gluten

 

*Vegetar/vegansk/kjøttalternativ
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Barnemeny

Til våre unge gjester under 13 år tilbyr vi valget mellom:

Forrett
Vår Hidlefjord fiskesuppe

Eller

Ovn stekt kyllingbryst i tortilla lefse med

ost og saus av lokale tomater

Allergener: mel, melk

Hovedrett
Vår stekte kveite med alt tilbehør

Allergener: melk, løk

Eller

Chef André’s bolognese med pasta og parmesan

Stekte lokale grønnsaker og frisk salat

Allergener: melk, mel

Dessert
Lokal melke-is fra Jersey Meieriet med rabarbra og sesongens bær

Allergener: egg, melk, gluten

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Vegetar/vegansk meny

Forrett
Vegansk kremet suppe med asparges, kokosmelk, Meiji sopp, frisk mais og krem av soltørkede tomater

Hovedrett
Stekt rød naturris med plantebasert Bolognese og revet ost

Spinat sufflé

En smaksrik blanding av stekte linser, nøtter, bønner og frisk, grønn salat

Allergener: nøtter

Dessert
Lokal melke-is fra Jersey Meieriet med rabarbra og sesongens bær

Kaffe eller te

Allergener: egg, melk, gluten

 

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

F&F-18-aug-23-480
F&F-18-aug-23-458
F&F-18-aug-23-394

Flor&Fjaere_Aug22_499