Flor&Fjaere_Aug22_377
UREIST OG LOKAL MAT UREIST OGLOKAL MAT

Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.

Se mer

FINAL_VIGNETTE_CHEF_110322_FLAT

Vår mat

For alle sansene

Kjøkkensjef André Mulder fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!

Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.

Booking
GODE SMAKER

Meny

På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:

Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe

Fersk og kremet med 4 typer fisk, grønnsaker brunoise, krem av soltørkede tomater og grønnolje laget på urter fra drivhuset vårt

Allergener: melk, løk, fisk

Hovedrett*
Stekt Sterling kveitefilet fra Ryfylke

Servert med poteter, dagens grønnsaker og en frisk urteblanding fra kjøkkenhagen vår

Allergener: melk, løk, fisk

Dessert
Pannacotta med rabarbra og blomster fra hagen toppet med husets “crumble”

Kaffe eller te

Allergener: melk, gluten

 

*Vegetar/vegansk/kjøttalternativ
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Barnemeny

Til våre unge gjester under 13 år tilbyr vi valget mellom:

Forrett
Vår Hidlefjord fiskesuppe

Allergener: melk, løk, fisk

Eller

Ovn stekt kyllingbryst i tortilla lefse med
ost og saus av lokale tomater

Allergener: gluten, melk, løk

Hovedrett
Vår stekte kveite med alt tilbehør

Allergener: melk, løk, fisk

Eller

Chef André’s bolognese og kalkunpølser, pasta omelett med ost, stekte grønnsaker og frisk salat

Allergener: melk, gluten, egg

Dessert
Pannacotta med rabarbra og blomster fra hagen toppet med husets “crumble”

Allergener: melk, gluten

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

Vegetar/vegansk meny

Forrett
Vegansk kremet suppe med asparges, kokosmelk, shimeji sopp, frisk mais og krem av soltørkede tomater

Allergener: melk

Hovedrett
Klassisk spaghetti med plantebasert Bolognese og ost,
og grønn salat med linser, nøtter og urter fra drivhuset

Allergener: nøtter, melk, gluten

Dessert
Pannacotta med rabarbra og blomster fra hagen toppet med husets “crumble”

Kaffe eller te

Allergener: melk, gluten

 

Merk: Endringer i menyen kan forekomme

F&F-18-aug-23-480

Foto: Tom Haga

F&F-18-aug-23-458

Foto: Tom Haga

F&F-18-aug-23-394

Foto: Tom Haga

Flor&Fjaere_Aug22_499