Vår mat – Flor & Fjære
crop_AVE9351
UREIST OG LOKAL MAT UREIST OGLOKAL MAT

Hos Flor&Fjære spiser du godt. Vi dyrker egne urter og serverer retter basert på lokale råvarer.

Se mer

FINAL_VIGNETTE_CHEF_110322_FLAT

Vår mat

For alle sansene

Kjøkkensjef André Mulder lar seg inspirere av hele verden, og fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer. Med nytt drivhus på øya vil også egenproduserte og ureiste urter og grønnsaker sette sitt preg på menyen!

Vi legger til rette for allergier og diettbehov, vennligst oppgi dette i steg 4 ved bestilling.

Booking
GODE SMAKER

Meny 2022

På Flor&Fjære har vi fokus på bruk av ferske, lokale råvarer og produkter, samt urter og grønnsaker fra eget drivhus:

Forrett
Vår berømte Hidlefjord fiskesuppe – fornyet!

Hovedrett*
Ovnsbakt Sterling® kveitefilet fra Ryfylke

Servert med poteter, dagens grønnsaker og en fargerik sommersalat.

Dessert
Sorbet surprise
Kaffe eller te

*Vegetar/vegansk
(må oppgis under steg 4. ved bestilling)

Sterling Halibut bilde

Vi er stolte av å ha inngått samarbeid med Sterling® White Halibut

Sterling® White Halibut er et lokalt kveiteoppdrettselskap med sjøanlegg i Ryfylke som er kjent for å levere førsteklasses Sterling® kveite.

Sterling® Kveite er verdsatt av utallige restauranter og restaurantgjester i inn og utland og har i tillegg vunnet flere priser f.eks. «Årets Sjømat Naturell» under Det Norske Måltid 2018.

Les mer om Sterling® Kveite her →