Meny
Lukk

Informasjon

Informasjon om Flor & Fjære

Vi har åpent mandag-lørdag mellom 14. mai og 21. september 2021

Avgang fra STRANDKAIEN i Stavanger

Se vår kalender for tilgjengelige avgangstider for enkeltpersoner og mindre grupper. Vi setter opp ekstra avganger ved behov.

Avganger for arrangement og konferanse etter avtale. Ta kontakt på e-post booking@florogfjare.no eller på telefon 51 11 00 00 for et uforpliktende tilbud.

Alle besøk må forhåndbestilles

Gjester kan benytte egen båt, men også da må besøk forhåndsavtales. Prisen er den samme.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun mulig å besøke parken kombinert med bespisning.

 

Bestill ditt besøk

Allergier og mathensyn

Se årets meny her. Ved andre behov, legg inn info ved bestilling.

Vilkår og betingelser

Generelt

All ferdsel på Flor & Fjære er på eget ansvar. Vi gjør oppmerksom på sjø og flere dammer i hagene. Det er ingen badevakter på øya.

Skjenkeloven tillater ikke at gjester nyter medbrakt alkohol på Flor & Fjære eller på båtene. Alle våre lokaler er røykfrie.

Flor & Fjære har ikke refusjonsplikt eller erstatningsansvar for annet økonomisk tap ved utilfredsstillende forhold eller kansellering som oppstår som følge av krigshandlinger, naturkatastrofer, nasjonal eller regional streik, sykdomsutbrudd, pandemier, brann eller lignende hendelser som ligger utenfor vår kontroll.

Ved bestilling på våre nettsider

Bestiller er ansvarlig for at opplysningene i bekreftelsen er i samsvar med gjestenes ønsker. Bestiller må sørge for å kunne nås på den e-postadressen og telefonnummer man har oppgitt ved bestilling.

Bestillingen er ikke gjennomført og ikke gyldig i følgende tilfeller:

  1. Bestiller ikke mottar e-post med bestillingsbekreftelse
  2. Kortbetalingen avbrytes og innbetalingen mislykkes

Bestiller kan endre antall gjester, dato/tidspunkt for turen eller avbestille turen inntil en uke (7 dager) før valgt avgang. Ved endring eller avbestilling benyttes tilsendte link sendt til bestillers oppgitte e-postadresse.

Dersom man vil gjøre en endring som medfører en høyere pris (f.eks. øke antall eller endre turen fra en ukedag til en lørdag) må man ved endringen betale et mellomlegg. Motsatt, dersom endringen medfører en lavere pris, vil man få mellomlegget refundert til det betalingskort eller gavekort brukt ved bestilling.

Ved avbestilling inntil en uke (7 dager) før avgang vil betalinger med kort bli refundert tilbake til betalingskortet. Har du betalt med gavekort vil gavekortet fylles opp igjen.

En uke (7 dager) før avgang er all bestilling endelig og billettprisen refunderes ikke uansett årsak (inkl. sykdom, force majeure o.l.)

Besøkende til Flor & Fjære er selv ansvarlig for egne, relevante reise-, avbestilling- og ansvarsforsikringer.

Ved bestilling for lukkede lag/arrangementer i eget lokale

Minstepris for selskap i eget lokale tilsvarer 25 personer.

Avbestillingsfrist for bekreftede arrangementer i eget lokale er 4 uker før ankomst.
Deretter avbestillingsgebyr kr 300,- per forhåndsbestillt gjest.
Videre kan antall endres med opptil 10% inntil 4 dager før ankomst.
All avbestilling må skje skriftlig til booking@florogfjare.no.

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Flor & Fjære behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse og eventuelt annet som oppgis ved bestilling.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon og service i forbindelse med din bestilling via e-post, telefon og eventuelt SMS.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b).

Der du har samtykket til det, dvs meldt deg på vårt nyhetsbrev, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Det er frivillig å bestille tur til Flor & Fjære. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din bestilling.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til vår samarbeidspartnere; Rødne Trafikk (båttransport), Last Friday (systemutvikler) og Kjell Haver Regnskapsservice (regnskap). Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din bestilling lagres i vårt bookingsystem i opptil 10 år. Opplysninger vi har etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til hanne@florogfjare.no eller

Flor & Fjære AS
Lundeveien 23
4083 Hundvåg